fbpx

KuntoKulman tiimiin kokenut voima- ja ravintovalmentaja Toni Riuttanen!

Toni on toiminut voimaharjoitteluvalmentajana vuodesta 2013 ja face-to-face valmennustunteja on kertynyt yli 5000 tuntia. Tonin intohimoinen suhtautuminen työhönsä, jatkuva kouluttautuminen ja uuden oppiminen ovat tekijöitä jotka varmistavat, että valmennettavat saavuttavat asettamansa tavoitteensa mahdollisimman tehokkaasti.  Osaamista Toni on kartuttanut esim. U.S.A:sta Poliquin Strength institutesta ja viimeisimmältä ulkomaan koulutusreissulta Dublinista Irish Strength Institutesta. Tonin asiakaskunta koostuu suurimmaksi osaksi henkilöistä joiden tavoitteena on parantaa kehonkoostumustaan ja terveyttään. Toni on valmentanut myös useita kilpa- ja harrastetason urheilijoita joiden tavoitteena on ollut parantaa suorituskykyään omassa lajissaan (esim. koripallo, futsal, thainyrkkeily, rugby, jääkiekko ja yleisurheilu).

Tonin mietteitä valmentajan työstä : “Mielestäni palkitsevinta työssäni on se, kun asiakkaat saavuttavat tavoitteensa. Erilaisia hyvinvointiin liittyviä tavoitteita elämässä voi olla yhtä paljon kuin meitä ihmisiäkin, mutta jokainen niistä on tärkeä ja ehdottomasti saavuttamisen arvoinen. Usein kuitenkin niiden saavuttamiseksi – olipa kyseessä esimerkiksi painonpudotus tai lihasmassan kasvattaminen – tarvitaan avuksi tsemppaaja, joka kertoo, mitä milloinkin tehdä. Tarvitaan vain oikeaa asennetta ja määrätietoinen suunnitelma, niin mahdottomaltakin tuntuvat haaveet muuttuvat mahdollisiksi. Parhaita onnistumisia ovatkin ne, kun valmennettavani ovat saaneet merkittävästi muutettua kehonkoostumustaan, tulevat voimakkaammiksi niin fyysisesti kuin henkisestikin ja parantavat näin kokonaisvaltaisesti hyvinvointiaan. Niitä asioita tehdään mitkä tuovat tuloksia.”

Kaiken tekemisen lähtökohtana on terveyden edistäminen. Pysyvien, koko loppuelämän kestävien terveellisten elämäntapojen opettelu tuo parhaat tulokset -on parempi olla hyvässä kunnossa aina kuin ”kesäkunnossa”.

Omaa urheilutaustaa on joukkulajeista etenkin koripallosta LU:n riveistä. Aikuisiällä olen kilpaillut lisäpainoleuanvedossa jossa paras suoritukseni on SM kisoista vuodelta 2016 jolloin sijoituin viidenneksi.

Klikkaa itsesi Tonin sivuille tästä:
http://www.trvalmennus.fi/

Valmennustiedustelut:
tr_valmennus@hotmail.com
040 7380572
Facebook: voimavalmentaja Toni Riuttanen
Instagram: @strength_coach_toni