fbpx

Laukaan KuntoKulma on monipuolinen ja palveleva kuntosali Laukaan terveysaseman vieressä. Saliltamme löydät modernit laitteet joka lähtöön ja tarpeeseen. Voit tarkistaa laitteet kuvinneen täältä. Jäsenyyteen kuuluvalla avainkortilla pääset treenaamaan mihin kellon aikaan tahansa ja halutessasi treenaamaan pääsee myös kertamaksulla.

Kuntosalin tiloista löydät laitteiden lisäksi paljon muita palveluita. Voit halutessasi treenata Personal Trainerin kanssa tai varata hieronnan tiloissa toimivalta TehoTikalta. Rakennuksesta löytyy myös kampaamo Eloisa. Tämän lisäksi tarjoamme jäsenetuja muun muassa MLL:n ja 4H-Laukaan jäsenille. Voit tarkistaa jäsenetumme etusivulta.

Laukaan KuntoKulma on perustettu 2015 vuoden kesällä ja ovet saatiin avattua joulukuun 16 päivä samana vuonna. Alkuunsa oli yksi tila käytössä ja nykyään on laajennettu kolmeen eri tilaan, joista yhdessä on lämmittely laitteet ja toiminnallisella puolella on mahdollisuus tehdä voimamies lajeja sekä tehdä painonnosto liikkeitä n. 3m x 6m tehdyllä painonnostolavalla, joka kestää painojen heittelemistä paremmin kuin normaali lattia.

KuntoKulmassa treenaa niin nuori, kun kokeneempikin treenaaja, tule testaamaan ja tykästy.

Esite