fbpx

Kivun hoitoa

Olen Taru Mällinen, personal trainer, kiropraktikko ja fysiikkavalmentaja.

                                                                                                                             

 

 

Aloitin kiropraktikon työt vuonna 2019 ja pian huomasin miten monet tuki- ja liikuntaelinvaivat johtuvat siitä, että liikunta on hyvin vähäistä ja usein kynnys lähteä harrastamaan liikuntaa on suuri sillä ei tiedetä mistä lähteä liikkeelle. Tavoitteeni kiropraktikkona on ollut kannustaa asiakkaitani liikkumaan, sillä oikeanlainen liikunta ja harjoitteleminen ovat parasta lääkettä ja ennaltaehkäisyä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Kouluttauduin myös personal traineriksi, jotta voin auttaa asiakkaitani kohti pysyvämpiä tuloksia niin vaivojen kuin suorituskyvynkin suhteen. Minulla on vankka teoreettinen tausta ja jatkokouluttaudun jatkuvasti jotta voin auttaa asiakkaitani parhaiten kohti heidän tavoitteitaan, oli ne sitten pysyvä elämäntapamuutos, kivun kanssa treenaaminen, voiman tai lihasmassan kasvatus tai suorituskyvyn parantaminen. Tarjoan lämpimän, iloisen ja kannustavan ilmapiirin treenata ja kehittyä.
Olen saanut auttaa jo useita asiakkaita kohti aktiivisempaa elämäntapaa. Parasta työssäni on kun saan asiakkaani innostumaan liikunnasta ja huomaan miten asiakkaat kehittyvät treenaajina. Järkevällä harjoittelulla alussa ollut tavoite selkäkivun selättämisestä vaihtuukin uudeksi tavoitteeksi maastavedon ennätyksestä. Samalla kun asiakas kokee voivansa paremmin ja olevansa energisempi arjessa, voimatasot kasvavat ja kehonkoostumus muuttuu. Aikaisemmin vaivanneet tuki- ja liikuntaelinvaivat alkavat helpottaa ja kropasta tulee kestävämpi. Jokainen suunnitelma ja ohjelma luodaan yksilöllisesti ja tehdään juuri niitä asioita mistä saadaan tuloksia.
Minulta löytyy kokemusta myös tavoitteellisen urheilun puolelta, sillä henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi toimin Jyväskylässä aikuisten cheertanssin edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana. Olen myös itse tavoitteellinen urheilija, joten tiedon lisäksi minulle on kertynyt vuosien kokemus treenaamisesta. Tällä hetkellä omassa harjoittelussa keskityn pääosin street workouttiin ja kuntosaliharjoitteluun. Minulla on pitkä kilpaurheilutausta ja lajeja joita olen aikaisemmin harrastanut ovat mm. taitoluistelu, uinti ja tanssi.
Yhteystiedot:
0400 774 390
Facebook: Personal Trainer Taru
Instagram: @taru.mallinen